گرگان - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون میزان یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در قالب ۲ پروژه راهداری و صنعت ساختمان در این استان سرمایهگذاری خارجی صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا روحالله صلبی روز دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: این میزان سرمایهگذاری در حالی است که از ۱۱ سال قبل تا پایان سال گذشته در مجموع میزان سرمایهگذاری خارجی استان دو میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از محل ۱۱ مجوز صادره، بوده است.
وی با اشاره به شناسایی ۱۶۸ پروژه و فرصت سرمایهگذاری در استان، بیان کرد: تا پایان مرداد ماه، تعداد ۱۰۸ فرصت سرمایهگذاری به دو زبان فارسی و انگلیسی به عنوان پیش طرح توجیهی تهیه و نوشته شده و ۴۱ عنوان نیز برای معرفی به سرمایهگذاران در سامانه مربوطه وزارت امور اقتصادی و دارایی بارگذاری شده است.
وی یادآور شد: گلستان دارای یک مرکز خدمات سرمایهگذاری فعال در استان با هدف حمایت و تسهیل شرایط برای جذب سرمایهگذاری خارجی است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان گفت: شناسایی و تدوین فرصتهای سرمایهگذاری از مهمترین فعالیتهای این مرکز است.
صلبی اضافه کرد: همچنین در بخش آماده کردن مجوزهای بینام (فرصتهای سرمایهگذاری آماده شده) تعداد ۲۹ عنوان را معرفی شده که مکاتبات اولیه آن انجام و امیدواریم به نتیجه خوبی منجر شود.
وی ادامه داد: تاکنون ۳۵ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در کمیتههای مختلف استان تجمیع و مصوب شده که این میزان سه برابر تسهیلات ابلاغی است.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۱۴۱ فقره پرونده برای دریافت تسهیلات این بخش تشکیل شده که میزان ۲۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال در بخش سرمایه ثابت و ۱۲ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال در بخش تامین سرمایه در گردش است.
صلبی با بیان این که تاکنون ۹ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در استان پرداخت شده، تاکید کرد: تلاش داریم اگر پروندهای در بانک در بحث تضامین به مشکل برخورد یا اشکال دیگری پیش آمد، پروندههای دیگر جایگزین شود که البته بیشترین پروندههای تشکیل شده در حوزههای جهادکشاورزی (هزار و ۴۲۶ فقره)، صنعت - معدن و تجارت (خزار و ۱۴۱ فقره) و میراث فرهنگی - گردشگری و صنایع دستی (۱۳۱ فقره) است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان گفت: همچنین ۱۳۱ فقره در حوزه پارک علم و فناوری، ۵۱ فقره در حوزه تعاون - کار و رفاه اجتماعی، ۳۲ فقره در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای، ۶۵ فقره در حوزه راه و شهرسازی، ۹۳ فقره در حوزه کمیته امداد، ۲۷ فقره در حوزه ارتباط و فناوری و ۲۰۰ فقره هم در حوزه بنیاد برکت پرونده تشکیل شده است.
صلبی افزود: تاکنون ۹ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ در استان پرداخت شده است.
مدیرکل امور مالیاتی استان گلستان با بیان این که تحقق مالیات استاان در سال جاری هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است، گفت: از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه هشت هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی در استان محقق شد که ۱۱۰ درصد تحقق مالیاتی داشتیم.
قربان حاجیمشهدی در این جلسه اظهارداشت: این رقم در مدت مشابه سال قبل چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال بود که امسال تا پایان ماه قبل رشد ۷۰ درصدی داشته است.
وی بیان کرد: سال گذشته از محل عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداریها، دهیاریها و مناطق کمبرخوردار استان هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال واریزی شده که این میزان در چهار ماه نخست امسال ۴۶۴ میلیارد ریال و سهم گرگان ۱۲۰ میلیارد ریال است.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان با بیان این که از منظر مالیات ابزاری در پنج ماه نخست امسال در مقایسه با سال گذشته ۴۶۱ درصد رشد داشتیم، گفت: سال گذشته مجموع مالیات ابرازی صاحبان مشاغل ۳۸۸ میلیارد ریال و از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال بود.
حاجیمشهدی افزود: تا پایان مرداد ماه امسال ۱۱۶ هزار و ۱۹۰ مودی مالیاتی نسبت به تسلیم اظهارنامههای خود اقدام کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۷۴ هزار و ۶۶ مورد بود، ۵۷ درصد رشد داشت.
وی اضافه کرد: بیشترین میزان درآمدهای گلستان از محل کشاورزی بوده که معاف از مالیات است و صنایع استان هم با توجه به تاسیس در شهرکهای صنعتی و مناطق مرزی و دانش بنیانها به صورت دوره زمانی چند ساله از پرداخت مالیات معاف هستند که با در نظر گرفتن این مسائل، ۵۰ درصد درآمدهای گلستان معاف از مالیات هستند.
شناسه خبر: 681130